За нас

Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија.
Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере вистинскиот производ кога има можност да слушне и види различни решенија во секојдневна околина.

Производите што ги нудиме се внимателно одбрани и имаат одличен однос квалитет/цена. За повеќето брендови сме директни застапници (Marantz, B&W, Rotel, Harman/Kardon, JBL, Loewe, Yamaha, Canton, AKG, McIntosh, Denon, AudioQuest, Proel, Gemini, Cortex), а за останатите сме дилери и системски интегратори.

Нудиме широк дијапазон на услуги што би му помогнале на секој клиент. Нашите услуги се достапни секој ден од понеделник до петок од 08:00 - 16:00 часот.

Home automationWelcome to Control4® automation, a smart automation solution for homes and businesses that makes it easy for you to intelligently control every aspect of your home—from TVs to thermostats, door locks to drapes—no matter where you are, using one simple-to-use interface. Control4® solutions make your life more comfortable, more efficient, and more secure.

Imagine. One touch on your tablet and the movie starts, your shades close and the surround sound kicks in at the perfect volume. When the sun goes down, your porch light turns on. And the whole house locks at 11 p.m. Automatically.

Imagine living in a home that obeys your every command...where virtually every device and system can be controlled remotely and fully automated.

You can use your tablet to control your home theater, dim the lights, lock the doors, turn up the heat, and arm the alarm. Or your smartphone to do the same from not just anywhere in your house—but from anywhere in the world.

Professional Audio/Visual consulting, sales, installation and IntegrationOur technical staff will work hand in hand with you to provide quality products and service for any project that you may be planning.

With twenty years experience designing and installing systems in various venues, you can be assured that we will be able to assist you with quality and professional service. We carry some of the best professional audio, video, theatrical, and special FX lighting/entertainment products available on the market.

We integrate automation and control systems that make any elaborate audio video system easy to use. We are a first-class, full-service, and fully committed audio, video, and lighting licensed contractor.

In addition, our staff provides design and engineering services, as well as offering technical support and equipment maintenance.

The art challenges the technology, and the technology inspires the art.
- John Lasseter -

Портфолио

„ Стар Театар“ (Македоскиот Народен Театар) - Скопје

„Театар Ј.Х. Џинот од Велес“ - Велес

Кинотека на Македонија

Спортски центар „Борис Трајковски“

Спомен куќа на Тоше Проески - Крушево

„Музеј на ВМРО““ – Скопје

АЕК – Агенција за електронски комуникации

Хотел Казино „Принцес“ – Гевгелија

Клуб Колосеум

Кино Милениум

Веро Центар

Министерство за правда: Академија за судии

Меморијален Центар на холокауст на Евреите од Македонија

Пелистер Хотел Ресторан (поранешно  Дал Мет Фу)

Контакт

Адреса


Коди ДОО


"Кеј 13 Ноември бр. 8-2/2, 1000 Скопје,
Р. Македонија

Работно време:


Понеделник - Петок
од 08:00 - 16:00 ч.

Телефон/Факс


Тел: +389 2 3133 104 Тел: +389 2 3238 922 Fax: +389 2 3232 900

Е-мејл


kodi@kodi.com.mk